Melinda Levi Vastgoedpresentaties Tilburg e.o.
Verkoopstyling met EFFECT

Mijn werkwijze is erg praktisch: Geen dure adviesrapporten, maar na de intake echt de handen uit de mouwen steken. Uw woning kan binnen een halve dag tot 2 dagen gepresenteerd worden op Funda. Op uw verzoek, of misschien in overleg met uw makelaar, kom ik bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal ik vragen om een rondleiding door de volledige woning, daarna kan ik u vertellen wat het resultaat zal zijn van verkoopstyling bij uw specifieke huis. Wij adviseren altijd de hele woning, inclusief de buitenruimtes te stylen, niet alleen de 4 belangrijkste ruimtes. Uiteindelijk komt ook de hele woning, met tuin en garage / schuur op Funda. En daar moet uw woning er meteen al uitspringen.

U ontvangt een offerte met het aantal uur dat ik verwacht nodig te hebben om alle ruimtes te stylen. Ook zullen daar de afspraken op staan die wij onderling gemaakt hebben, zoals bijvoorbeeld: Wie verft die opvallend gekleurde muur in een neutrale tint, of wie ruimt de zolder leeg. Als verkoopstylist kan ik alles uit handen nemen, voor sommige noodzakelijke werkzaamheden kan ik een specialist inhuren, zoals het snoeien van een tuin, of het witten van een plafond. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, besluiten veel verkopers zelf ook het een en ander te doen, maar die keus is geheel aan u. Ook zal ik in deze offerte aangeven of ik verwacht dat er nog andere kosten gemaakt zullen worden. U kunt denken aan stoffering of accessoires om bepaalde ruimtes lichter of neutraler te maken. Ik kan dit voor u onderbouwen met behulp van foto's van andere projecten  Ook hier bepaalt u zelf of u deze kosten wilt maken.

Als u akkoord bent met de offerte, plannen we een dag(deel) waarop ik daadwerkelijk bij u aan de slag ga. U kunt er voor kiezen om thuis te blijven en samen het huis aan te pakken. U kunt ook alles aan de verkoopstylist overlaten en zelf bijvoorbeeld naar uw werk gaan. Als het stylingwerk is gedaan, kan de verkoopstylist, als u dat zo afgesproken heeft, de woningfotografie voor u verzorgen, zodat de woning snel op Funda geplaatst kan worden.

WAT KOST VERKOOPSTYLING?

Een opdracht van een halve dag (4 uur) kost € 199,- incl. 21% BTW

Een opdracht van 1 dag kost € 349,- incl. 21% BTW

Dat lijkt misschien veel om uit te geven aan een huis waar u binnenkort niet meer in woont. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat verkoopstyling zichzelf altijd terug verdient: Omdat de woning vrijwel instapklaar is, zal de presentatie meer potentiële kopers trekken, wat de verkoop tijd versneld. Dubbele woonlasten kunnen zo vermeden worden, Dat scheelt honderden euro's per maand. Ook zal een verkoper bereid zijn een hogere prijs te betalen, wat natuurlijk gunstig is voor de afwikkeling van uw huidige hypotheek, of het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Verkoopstyling is altijd voordeliger dan het verlagen van de vraagprijs: Dat gaat al snel met stappen van € 5000,-  Aan de presentatie is dan echter nog niets veranderd, waardoor de woning nauwelijks nieuwe belangstellenden trekt.

Nieuwsgierig geworden naar wat verkoopstyling voor u kan betekenen? U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0610546215 of per mail: melinda@melindalevivastgoedstyling.nl